F.A.Q.

1. Wat zijn de voordelen van kunstgras?
De voordelen van kunstgras zijn dat je het gehele jaar door groen gras hebt en het niet hoeft te maaien of sproeien. Het is erg onderhoudsvriendelijk en al onze producten zijn kindvriendelijk, diervriendelijk en UV-bestendig.

2. Moet er zand worden ingevuld?
Het invullen van zand is niet altijd noodzakelijk al raden wij het zeker wel aan. De kunstgrasvezel zal langer rechtop blijven staan en de kunstgrasmat wordt zwaarder waardoor de mat beter blijft liggen.

3. Kan ik het kunstgras zelf aanleggen?
Kunstgras is zeer gemakkelijk zelf aan te leggen. Voor de instructies van het aanleggen van kunstgras wil ik u graag doorverwijzen naar de pagina “installatie & onderhoud”.

4. Wat gebeurt er als ik er iets brandbaars op laat vallen?
Kunstgras brandt niet. Als u iets brandbaars op het kunstgras laat vallen dan zullen er smeltvlekken ontstaan en in het ergste geval zullen er brandvlekken ontstaan.

5. Is het mogelijk om een zwembad(je) of trampoline langere tijd op het kunstgras te laten staan?
U kunt gerust een zwembad(je) of trampoline een tijdje op het kunstgras laten staan. Mocht u voor een langere periode een item op het kunstgras willen installeren, dan is dit sterk afhankelijk van het soort of type kunstgras.

6. Is kunstgras ook geschikt voor huisdieren?
Kunstgras is zeker geschikt voor huisdieren. Ook uitwerpselen en urine van uw huisdier is geen probleem met kunstgras. Het is wel belangrijk om dit van het kunstgras te verwijderen en na te spoelen me water.

Heeft u nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!