Klantenservice

1. Leveringsvoorwaarden
De Kunstgraswinkel (Sallandse United) levert kwaliteitsproducten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De levertijd van een bestelling op kunstgraswinkel.nl bedraagt 8 dagen na betaling. Vooraf wordt er een tijdstip en datum bekend gemaakt. U dienst thuis te zijn bij de levering. Mocht u vragen hebben over de levering van onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hanteren een vaste prijs voor het leveren van kunstgras van  €50,-. U kunt uw product ook gratis afhalen bij onze showroom.

2. Betalingsvoorwaarden
Op Kunstgraswinkel.nl kunt u eenvoudig en veilig betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan.

 • iDeal
  Een betaling via iDeal werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt het bedrag in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Dit is overigens de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland.
 • Betalen met behulp van overschrijving
  Wanneer u graag wilt betalen met een overschrijving dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘overschrijving per bank’. Nadat uw bestelling voltooid is zult u een mail van ons ontvangen met daarin de betalingsinstructies. In deze mail staat ook dat wij de bestelling binnen 8 dagen zullen leveren.

3. Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn: kunstgras en geo doeken en op maat gemaakte artikelen. Verpakkingen van producten dienen ongeopend te zijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product ontvangen hebt. Om het heroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

4. Garantie
De wettelijk bepaalde garanties zijn op alle producten van toepassing.  Voor de NATURE en SPRING collecties hanteren wij een uitgebreide garantie. Wij garanderen dat het kunstgras na levering, voor aangegeven periode, geen abnormale slijtageverschijnselen vertoont. Uitgesloten van garantie is schade en gebreken die gevolg zijn van:

 • mechanische beschadiging, misbruik, verwaarlozing, vandalisme, ongeval, chemische reacties en (natuur) rampen;
 • oneigenlijk gebruik van het kunstgras, waaronder gebruik voor andere doeleinden dan waarvoor het is geschikt;
 • gebruik van onjuiste of ondeugdelijke attributen;
 • verkeerd of onvoldoende onderhoud door de eigenaar;
 • instabiele ondergrond